sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Turun seudun kynsiharrastajien miitti 21.2.2015

Hyvät on fiilikset sunnuntaiaamuna, kun on eilen illalla viettänyt aikaa samanhenkisten kynsiharrastajien kanssa. Kokoonnuimme noin 20 hengen porukalla yhden harrastajan kerrostalon kellarissa sijaitsevaan kerhotilaan. Tila on loistava tällaiselle porukalle, tilaa on sopivasti ja pitkä pöytä, johon kaikki mahtuivat istumaan. On aina mukava tavata vanhoja tuttuja ja myös uusia kynsituttavia.
Juttu luisti kyllä niin mainiosti, että katsoin kelloa eka kerran varmaan yhdeksän jälkeen. Katri ja Tiina olivat koonneet meille ihanat miittipussukat, joiden sisältöä tutkiessa ja vaihdellessa aika meni nopsasti. Herkuttelimme ensin, kaikki olivat tuoneet tullessaan jotain herkullista syötävää ja myös Fazerilta olimme saaneet bebeleivoksia.
Illan parasta antia on ihana yhdessäolo, siitä nautin eniten. Olen kauhean seurallinen ja ihmisrakas ihminen, jos joku ei ole vielä huomannut, ja tykkään kovasti tutustua uusiinkin ihmisiin. Opettajan työn luotaisetuna on myös se, että nimimuistini näyttää olevan huippuluokkaa, edelleen! :D
Mutta tässä vielä lisää juttua illasta, kuvin ja tekstein:

Pakollinen kynsipose koko ryhmän kynsistä, sekä naamoista! :) Yläkulman kuvassa tehdään viimeisiä kauppoja yhdentoista aikaan illalla pihalla, kun odoteltiin porukalla vielä viimeisiä kyytejä! :D


Yleistunnelmia miittipaikalta, goodie bagien jakoa ja yllättyneitä, iloisia ilmeitä!


Herkkupöytä oli aivan mahtava!


Ja sitten miittipussin sisällön esittelyä. Tässä kuvassa koristelujuttuja yms. Osa siis päätynyt minulle vaihtojen kautta. Dermosilin dip-in on kiva, samoin She sells seashellsin kynsivinyylejä aion taas kokeilla, vaikka olen yleensä vinyylien kanssa ihan käsi. Moyoun laatta on Fairytale 12 ja leimasin on ihanan löllö, kivan pikkuinen vaikka decalien tekemiseen? Ja scraperissäkin on sopiva kuva ;) Mieluisia, musta vähän pihlajanmarjan näköisiä decaleja päätyi minulle lopulta neljä arkkia! Tuolla harsolla en tiedä mitä teen, ehkä annan tyttären askarteluihin? Ja nuo tippitarrat muuten (hyvin 60-lukulaisia kukkia!) päätyivät minulle ota pois -pöydästä, eivät miittipussista varsinaisesti. Mi Nailsin lahjoittama laatta on G ja päätynee arvontapalkinnoksi, jos sellainen sallitaan, kiehkurat ovat omille jättikynsilleni vähän turhan pieniä.


Lakkaosaston ihanuudet. Kaksi Oriflamen white tip -kynää, Lumos high speed top coat, Kone Helsinki 129, Orly Passion fruit, Pierre ReneTop flex Divine wine, Dermosin Berry shake, Sally Hansen Eyelet, kolme pulloa (3!) Oriflamen valkoista tip white -lakkaa, Oriflamen mattalakka ja Mavalan Gel finish päälilakka.


Tämä tuote tuossa vasemmassa alakulmassa päätyi minulle vaihdon kautta ja olen siitä niiiin onnellinen. Tuoksuu ihanalta karkilta ja koostumus on jännän pehmeä ja sulaa ihanasti kynsinauhoille. Uskoisin, että toimii! Ainakin käytön jälkeen on niin huumassa hyvästä tuoksusta, että kynsinauhatkin näyttävät ihanilta?


Karkkiosasto!! :D Itse asiassa vaihdon kautta sain kaksi pussia myös Buugi aakkosia, koska minullahan on kaksi tytärtä! Samoin Kaukalopusseja kaksi (kiitos Mi Nailsin Mirva näistä!!), Cloettan minttutryffelit sen sijaan jäävät äidille! 


Tässä vielä kuvia lakkauksista, joissa heti testailin uusia juttuja.
Vasen yläkulma: Orly Passion fruit on jelly, ei siis sovi minulla koko kynnelle, mutta kokeilin sitä heti leadlightingiin ja siihen sopii mainiosti! Jää siis kokoelmaan. Yhdellä kynnellä Pierre Rene Top flex Divine winen päällä tuo Eyelet ja sen on kyllä nätti lumihiutalelakka!
Vasen alakulma: Huippuylläri!!! Pierre Rene Top flex Divine wine on aivan jumalattoman nätti yksilö!! Onneksi vaihdoin minulla alun perin olleen oranssin tähän. Tykkään!! Kisojen yllättäjä!!
Oikea yläkulma, anteeksi nyt vaan, mutta epämieluisin näistä, Dermosilin Berry shake. En tykkää tuollaisista raidottuvista frost-tyyppisistä lakoista, oisko tää semmonen? Eikä oikein leimannutkaan, sitä testasin yhteen kynteen! Onneksi lähisuvusta löytyy naisia, jotka rakastavat tällaisia sävyjä, käyttäjä siis löytyy.
Oikea keskellä: Leadlight kokeilu. Alla Oriflame Tip white, ihan tosi hyvä valkoinen koko kynnelle! Tulee varmasti käytettyä, vaikka ei leimaakaan (leimaamisyrityksen takia siis hamstrasin tätä enemmänkin, sarjassamme jos jos jos vaikka...). Leimat laatasta Moyou Fairytale 12 (rakastan noita Ozin ihmemaan hahmoja! :D ).
Oikea alakulma: Kone Helsinki 129, myös sävy joka ei oikein miellytä, eikä koostumuskaan, mutta onneksi lähipiiri taas pelastaa ja käyttäjä tällekin varmasti löytyy! :D



Kaiken kaikkiaan oli kyllä iloinen ilta, eikä uni meinannut millään tulla silmään vielä puoli kaksitoistakaan, kun kotiin saavuin. Huippua, tytöt!! Kiitos kaikille seurasta ja erityiskiitos Tiialle tilan hankkimisesta ja Katrille ja Tiinalle miittipussukoiden kokoamisesta!

Miittipussukoita sponssasivat seurvaavat yritykset:
Mereneid
MoYou London
Mimax
KoneHelsinki
Kauneuden Kauppa
Mi Nails
Cloetta
MissLis
Oriflame
Berner Oy
RiiminBeauty
FaceHelsinki
AetzNailzz
She Sells Seashells
Delush Polish
Dermosil
Turun Stockmann Fazer
Myllyn Suomalainen Kirjakauppa

13 kommenttia:

  1. Varmasti ihana miitti ja kaikkea kivaa sait testailuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ennen kaikkea meillä oli kivaa!! :) ihania ihmisiä! Tuo testailu ei oo mun suosikkihommaa, mut olihan siellä ihania positiivisia yllätyksiä joukossa!! :)

      Poista
  2. Oli kyllä ihana ja todella onnistunut miitti! :)

    Sun kanssa on kyllä tosi kiva ja helppo jutella. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin oli! ei mitään paineita mistään, tila on sopiva ja ihmiset mukavia!! :) Kiitos, otan tuon kohteliaisuutena, mutta se vaatii jotain kyllä vastapuoleltakin! :)

      Poista
  3. Oli kyllä tosi kivaa taas! :) Mäkään en hirveesti tosta dermosilin lakasta välitä, en sävyn enkä sitten ilmeisesti myöskään koostumuksen takia, ja mulle kun tuli kaks niitä.. :D Hurjaa kun oot jo testaillutki noin montaa, mä en oo ees saanu tikkuja vielä haettua laatikosta :D
    Hyvän näkönen tuo top flexin lakka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, oli kivaa!! mun tikut on hei noi neljä vasemman käden kynttä!! :D tikuttamista kun en ollenkaan harrasta!! mäkin innostuin, se on hurjan nätti, ihan yhdelläkin kerroksella jo!! kiitos seurasta :)

      Poista
    2. Mulle tuli kaks tota merkkiä, toivottavasti vaaleammatkin sävyt toimii hyvin :) Mä tykkään tikuista, ja tytärkin tykkää kovasti niitä ihailla, nyt se kyllä tänään tais jemmata yhden renkaallisen johonkin.. :D

      Poista
  4. Mä olin noista top flexeistä kadet, oli niin kivoja värejä eikä mulla ollu semmosta ollenkaan, nyyh :D

    VastaaPoista
  5. Vouu nuo syömiset! :'D Kaikki nii herkun näkösiä. Ja voi vitsit ku saitte paljo miittipussukasta juttuja, kyllä ny kelpaa. :)
    Tuo Dermosilin lakanpoistopurkki on kyllä pitkän aikaa kiinnostanu, voisikko sitte kertua toimiiko se hyvin, ku oot testannu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, todellakin paljon kaikkea!! :D pikaisesti testailin jo pariin kynteen, niin aika öljypitoiselta vaikuttaa ja tehokkaalta tuo lakanpoistopurkki!! Raportoin näistä myöhemmin lisää! =)

      Poista
  6. Oi kuinka kivan oloinen miitti! :) Jännityksellä odottelen omaa ensimmäistä miittiäni tuossa huhtikuun puolessa välissä, voi että, kuinka odottavan aika onkaan pitkä :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, meil oli oikein viihtyisää!! siinä on pari juttua tuossa miittihommassa, jotka pitää muistaa, niin kaikki sujuu, mutta pidän ne omana tietonani, ne on vain mun henkilökohtainen mielipide! :) kivaa siitä tulee!!

      Poista